Събота, 01 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” спечели детски турнир в Дряново за родени през 2013

  21.06.2021 11:19
„Локо” спечели детски турнир в Дряново за родени през 2013

Горнооряховският „Локомотив”, набор 2013, вдигна шампионската купа на турнир в Дряново, печелейки всичките си пет срещи и отбелязвайки 41 гола срещу 6 допуснати в своята врата.

Четиридневният турнир предложи много емоции и препятствия от страна на времето, но „локомотивци” устояха и прегазиха всичките си съперници безапелационно.

Първият мач на отбора в групата беше голеада и завърши с гръмкото 13:2 над отбора на Дебелец. Веднага след него момчетата на Владимир Русев надиграха и частната школа на Габрово – „Янтра 2013” с 8:1.

По пътя към финала разгромиха и частната школа на „Лато” (Свищов) с 6:0, а последният мач в групата беше спечелен с 6:3 срещу „Дан Колов” от Севлиево.

На финала „Локо” надигра Севлиево с 8:0 като се забавляваше, а организатори и съперници отчетоха страхотните индивидуални и отборни качества на „локомотивци”, комбинативната и бърза игра. Качества, с които се открояват в областта за възрастта си.

„След последния съдийски сигнал влакчето на победата беше в знак на благодарност към родителите, на които посвещаваме купата. Те са зад нас винаги и ни подкрепят безусловно във всичко. В тия трудни времена сме обединени и вървим смело напред. Благодаря на всички”, коментира треньорът на „Локомотив” Владимир Русев.


Ключови думи
Локомотив футбол Владимир Русев Дряново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати