Понеделник, 13 Сеп 2021
            
Горна Оряховица Общество

72 медала от Националното финално състезание на СБНУ получиха ученици на ОУ „Иван Вазов”

  15.06.2021 08:35
72 медала от Националното финално състезание на СБНУ получиха ученици на ОУ „Иван Вазов”

Учениците от начален етап на ОУ „Иван Вазов“ отново показаха високи резултати в Национално финално състезание на Сдружение на българските начални учители (СБНУ) за ученици І – ІV клас. На официална церемония директорът на училището Иван Момъков, връчи 72 златни и сребърни медала на финалистите от поредицата състезания на СБНУ. Организатори са Сдружение на българските начални учители /СБНУ/ и Синдикат на българските учители /СБУ/. Директорът на ОУ "Иван Вазов" поздрави всички педагози от начален етап за постигнатия успех от техните ученици и за всеотдайните им грижи .

Вазовци участват в състезанията от 2010 година. Тази година ученици от 1 до 4 клас се включиха в „Аз и знанието“ ,„Аз рисувам“ ,„Аз, природата и светът” ,„Аз и числата” и „Аз общувам с Европа”. През месец юни бе обявен списъкът с победителите, извоювали медали и грамота.

"Вие сте гордост за своето училище, вие сте достойни вазовци! Бъдете винаги успешни ученици и хора!", с тези думи отправени от директора завърши церемонията по награждаването.

 


Ключови думи
ОУ "Иван Вазов" СБНУ медали
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати