Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Култура

Клубът на художника в Първомайци прави първата си изложба на Спасовден – празника на селото

  10.06.2021 12:03
Клубът на художника в Първомайци прави първата си изложба на Спасовден – празника на селото

Вече повече от година и половина в читалището на село Първомайци работи младият художник Веселин Симеонов. В ателието си той успя да събере група млади художници и да сформира „Клуб на художника”. Първата инициатива на клуба бе да кандидатства по програма на Национален фонд „Култура” с проект „Уъркшоп „Споделени пространства”. Резултатите се очакват юни месец.

На Спасовден Клубът на художника към НЧ "Иван Вазов-1893" открива своята първа изложба "СПОДЕЛЕНИ ПРОСТРАНСТВА". Експозицията не само ще зарадва зрителите, но и ще ги обогати, тъй като тя обхваща много широк диапазон от различните аспекти на понятието "изкуство". Присъстват както произведения с класически и традиционен характер, така и такива с фундаментално модерен и съвременен вид. Посетителите ще се насладят както на Ренесанса, така и на актуалността на времето, в което живеем.

Заповядайте, доведете и вашите деца, които ще видят как границата между възрастен и невръстен изчезва в света на изкуството. Днес, 10.06 2021 година, 17:30 часа в изложбеното пространство на читалището. Очакваме ви, канят организаторите.


Ключови думи
Клуб на художника Първомайци НЧ Иван Вазов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати