Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Инж. Добромир Добрев награди победителите във видео конкурса „Моята гледна точка“

  08.06.2021 17:56
Инж. Добромир Добрев награди победителите във видео конкурса „Моята гледна точка“

Победителите във видео конкурса „Моята гледна точка“ бяха наградени днес в Гербовата зала на Община Горна Оряховица. Отличията им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев“.
Видео конкурсът се организира от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Целта бе да се стимулират младежите от общината да изразят своето мнение по социално значими теми като младежката активност, превенцията на младежката престъпност, превенцията на наркотични и упойващи вещества, опазване на околната среда, благотворителност.
С първа награда бе отличен видеоклипът на Ученическия съвет при ОУ „Иван Вазов“. На второ място е видеото на Любомир Славов – десетокласник от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“. Трети е седмокласникът от СУ „Вичо Грънчаров“ Васил Симеонов. Четвърта награда бе присъдена на видеоклипа на Владислав Велков – V клас от СУ „Георги Измирлиев“. Класираните на първите четири места получиха парични награди. Връчени бяха и четири поощрителни награди. Те са за: Йоана Димитрова – Х „а“ клас от СУ „Вичо Грънчаров“, Кристияна Трифонова – VІ „г“ клас от СУ „Георги Измирлиев“, Александра Шумкова - V клас при СУ „Вичо Грънчаров“ и Кристияна Миланова – VІІ клас при ОУ „Иван Вазов“. Четиримата получиха книгата „Алманах. Традиции и празници на българите“.
Благодаря за ентусиазма и старанието, с което сте заснели и направили тези видеоклипове. Вярвам, че всеки един е оценен по достойнство. Ще покажем вашите клипове, за да ги видят всички граждани. Смятам, че тази инициатива ще даде възможност на повече млади хора да покажат това, което трябва да се промени в обществото ни, обърна се към децата инж. Добромир Добрев.
На срещата в Гербовата зала присъства и заместник-кметът Григор Минков, който е и председател на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Бяхме впечатлени от това, което сте направили. Всички сте се постарали, личи, че това са вашите гледни точки и няма помощ от родители и учители. Много искрено напомняте във вашите видеа на нас по-големите как трябва да се държим и какви да бъдат нашите гледни точки, каза Григор Минков, който бе и председател на оценителната комисия.
Осемте видеоклипа ще бъдат показани на фейсбук страницата на Община Горна Оряховица.


Ключови думи
видеоконкурс Моята гледна точка
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати