Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Павликени Светски

Община Павликени подарява спектакъла „Цирк на сцена“ на жителите и гостите на града

  01.06.2021 14:47
Община Павликени подарява спектакъла „Цирк на сцена“ на жителите и гостите на града

Две представления на спектакъла „Цирк на сцена“ подарява Община Павликени на всички деца и възрастни, жители и гости на града. На 3 юни на сцената на Летен театър „Никола Гюзелев“ от 10:00 ч. и от 19:00 ч. ще се състоят атрактивните изпълнения. Входът и за двете е свободен.

Цирковият спектакъл „Цирк на сцена. Светът на чудесата“ събира едни от най-добрите артисти в българското цирково изкуство - еквилибристи, жонгльори, акробати, балансьори, клоуни, илюзионисти в една хубава детска магия на сцената. Представлението ще разкрие тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности – безкрайни. Създаден е през 2020 г., когато преди началото на пандемията екипът успява да представи 15 представления в пет града на страната.

Сред големите артисти, които ще се изявят на сцената в Павликени е и акробатът Красимир Васов, който беше сред финалистите в телевизионното предаване "България търси талант".

Спектаклите са подарък за децата в града и региона и се реализират по покана на Община Павликени и кмета инж. Емануил Манолов.


Ключови думи
Цирк на сцена Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати