Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Областният управител започна срещи с местните ръководители на държавните институции

  25.05.2021 20:54
Областният управител започна срещи с местните ръководители на държавните институции

Областният управител на Велико Търново Георги Гугучков и заместник областните управители инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева проведоха поредица от опознавателни срещr с ръководителите на териториалните структури на централната изпълнителна власт в областта.
Днес бе проведена среща с директора на ОПУ – Велико Търново инж. Венцислав Ангелов и с директора на Областна дирекция "Земеделие" Йорданка Стефанова.
Представителите на териториалните структури запознаха новия областен управител с основните функции и приоритети на институциите, които представляват на територията на областта.
Опознавателни срещи бяха проведени и с директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”–Велико Търново комисар Красимир Кръстев, с Анжела Досева директор на РД „Социално подпомагане“ – Велико Търново и с директора на РЗИ – Велико Търново д-р Евгения Недева.
Областният управител бе запознат с най-неотложните задачи, които предстоят в близките седмици, както и с основните проекти, които предстои да бъдат приключени в срок.
Работните срещи на областния управител с представители на териториалните структури ще продължат и през следващите дни.


Ключови думи
Георги Гугучков областен управител
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати