Понеделник, 27 Дек 2021
            
Горна Оряховица Други

203 момчета и момичета преминаха по червения килим в първата абитуриентска вечер на Горна Оряховица

  24.05.2021 21:12
203 момчета и момичета преминаха по червения килим в първата абитуриентска вечер на Горна Оряховица

В деня на буквите и просветата 203 момчета и момичета от 4 училища преминаха границата между детството и зрелостта и изживяха своите звездни мигове по червения килим пред Общината в Горна Оряховица. Абитуриентите вече са получили специалното послание от името на кмета и Общината. „Уроците не свършват. От тук насетне започва истинският път. Постъпвай честно и бъди добър човек. Желая ти късмет!”, се казва в него. Тази вечер инж. Добромир Добрев лично поздрави всеки един от дефилиращите младежи пред арката, разделяща света на децата от света на големите.

Колоната поведоха зрелостниците на СУ „Вичо Грънчаров”. След тях преминаха абитуриентите на ПГЛПИ „Атанас Буров”, които са най-големият блок тази година – четири паралелки и общо 85 младежи. 77 дванадесетокласници от Випуск 2021 на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, водени от директорката си Милена Димитрова, преминаха по червения килим, а финал на тазвечерното дефиле сложиха абитуриентите на ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров”.

На 25 май е втората абитуриентска вечер на Горна Оряховица, като по червения килим ще минат младежите от СУ „Георги Измирлиев” и ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров”. Началото е отново в 18 часа, а час преди това ще бъде спряно движението на автомобили в центъра.


Ключови думи
абитуриенти 24 май Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати