Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Горна Оряховица Общество

14 педагози от Велико Търново, Горна Оряховица, Свищов и Първомайци получават наградата „Неофит Рилски”

  23.05.2021 14:52
14 педагози от Велико Търново, Горна Оряховица, Свищов и Първомайци получават наградата „Неофит Рилски”

14 педагози от Великотърновска област са удостоени с почетното отличие „Неофит Рилски” за учебната 2020/2021 г. Наградите са утвърдени от министъра на образованието проф. Николай Денков в навечерието на 24 май и ще бъдат връчени в началото на юни.

Най-много наградени има в Горнооряховска община – пет в Горна Оряховица и двама в Първомайци. Отличени са зам. директорът на ОУ „Иван Вазов” Гергана Павлова, директорите на ДГ „Първи юни” – Марияна Димитрова и на ДГ „Здравец” в Първомайци Елеонора Иларионова, учителите Иван Генов от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, Татяна Георгиева от СУ „Вичо Грънчаров”, Елена Михайлова от ДГ „Първи юни” и Пламена Иванова от ДГ „Здравец” в Първомайци.

Наградата се присъжда и на учителите Светлана Симеонова и д-р Цанка Косева от СУ „Емилиян Станев“, Цветелина Николова от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, Соня Маркова от Старопрестолната професионална гимназия по икономика, както и директора на ДГ „Соня“ Жаклин Павлова и Мирослава Минчева от ДГ „Райна Княгиня” във Велико Търново.

Сред отличените е още Лиляна Димитрова, учител по професионална подготовка в СПГ „Алеко Константинов“ в Свищов.

 


Ключови думи
отличие Неофит Рилски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати