Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” изпадна в кризисна ситуация след загуба от „Янтра” у дома

  24.04.2021 20:01
„Локо” изпадна в кризисна ситуация след загуба от „Янтра” у дома

Горнооряховският „Локомотив” се оказа в кризисна ситуация за оцеляването във Втора лига, след като загуби дербито на застрашените на своя терен. В среща от 29-я кръг на първенството „Локо” и „Янтра” (Габрово) трябваше да решат кой ще диша по спокойно до края. И това ще са габровчани, които измъкнаха победата с гол на Християн Кожухаров в 17-та минута.

В същото време третият аутсайдер в групата – „Нефтохимик” (Бургас) отново изненада с победа над силен съперник и направи 2:1 с „Хебър”.

В момента „Локо” и „Нефтохимик” са на последното място с опция за изпадане с равен брой точки – 20, но по-добра голова разлика за горнооряховчани. „Янтра” се измъкна с 2 точки напред, а в следващия кръг предстои ново дерби на опашкарите – този път между габровчани и „шейховете”. Остават пет кръга, в които всяка точка за трите отбора може да бъде решаваща.

"Локомотив": Християн Христов, Иван Пенев, Тодор Таушанов, Стефан Иванов, Димо Атанасов, Даниел Иванов, Петър Чалъков, Джунейт Яшар, Янислав Цачев, Виктор Митев, Владислав Цачев.

резерви: Зехнур Чаушев, Иван Славов, Ахмед Мурад, Владимир Янков, Звезделин Бончев, Ивайло Чакалов, Валентин Петров.


Ключови думи
Локомотив Янтра Габрово
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати