Петък, 18 Юни 2021
            
Велико Търново Спорт

„Етър” пуска 1800 билета по 7 лв. за мача със „Славия”

  24.04.2021 08:18
„Етър” пуска 1800 билета по 7 лв. за мача със „Славия”

Привържениците на „Етър” получиха чудесна новина навръх рождения ден на великотърновския клуб. На 24 април – денят, на който преди 97 години е основан „Етър”, публиката официално се завръща по стадионите и „виолетовите” фенове ще могат да подкрепят своите любимци в изключително важния мач срещу „Славия”. Двубоят от последния кръг от редовния сезон е от 17:45 ч. на стадион „Ивайло”.

Според разпоредбите се допуска публика при заемане на 30 % от местата, но не повече от 1000 души на сектор, спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице. Това означава, че на централните трибуни на стадион „Ивайло” ще могат да присъстват 1800 зрители.

Билетите за мача се пускат в продажба в събота, 24 април, от 10:30 ч. във фенмагазина на клуба, а от 12:00 ч. – и на касите пред стадиона. Цената на билетите ще бъде 7 лв. за всички, като децата до 10 години могат да влизат безплатно, но с придружител. Абонаментните карти за домакинските мачове ще важат.

„Етър” призовава привържениците да дойдат по-рано, както и да купуват билети още от обяд, тъй като местата са ограничени, а и за да няма струпвания и опашки по касите и входовете заради противоепидемичните мерки! От ОП „Спортни имоти и прояви” също призоваха зрителите да бъдат внимателни при влизане заради ремонтните работи по северните зали на спортния комплекс. Входовете на стадион „Ивайло” ще бъдат отворени от 16:00 ч. На трибуните зрителите трябва да сядат през седалка и да бъдат със защитни маски.

 "Етърци, ето че отново дойде време да можете да подкрепите нашия любим отбор от трибуните – там, където винаги е било вашето място! „Виолетовите” излизат в един от най-важните си мачове в преследване на голямата цел – запазване на мястото в Първа лига, срещу директния противник „Славия”. Призоваваме ви – всички, които обичате „Етър”, бъдете заедно с отбора във важната битка! Бъдете 12-ият играч на „болярите” навръх рождения ден на великотърновския клуб! Един за всички – всички за „Етър”!", призоваха от клуба.


Ключови думи
Етър фенове
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати