Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Други

ВТУ реализира най-успешната си изпитна сесия

  19.04.2021 09:34
ВТУ реализира най-успешната си изпитна сесия

Великотърновският университет реализира най-успешната си изпитна сесия за тазгодишната кандидатстудентска кампания. През изминалите няколко дни 670 кандидати се явиха на проведените онлайн изпити, с което направиха първата крачка към това да станат част от голямото семейство на Великотърновския университет.
Чрез иновативната университетска електронна система, както и благодарение на професионализма на изпитните комисии и ангажираните квестори, които следяха за безпроблемното протичане на изпитите, бъдещите първокурсници имаха възможността лесно, бързо и от разстояние и от разстояние да тестват своите знания по Български език (тест); История на България (тест); Английски език (тест); Проверка на говорните и комуникативните способности; Физическо възпитание; Испански език (тест); Френски език (тест); Немски език (тест); Руски език (тест); Музика; Богословие.
Тези кандидат-студенти, които пропуснаха възможността да се явят сега, могат да го направят през юни, като заявленията се подават само по електронен път чрез системата Е-прием на адрес: https://epriem.uni-vt.bg.
От ВТУ напомнят, че продължава и акцията „Рано рани“, чрез която може да бъде запазено място в една предпочитана специалност. Подаването на заявления става онлайн на адрес: http://zm.uni-vt.bg.
Обявените бройки за ранно записване или запазване на място са само част от капацитета на университета.
Допълнителна информация за специалностите, които ВТУ предлага, както и за изискванията за прием, е достъпна на следните сайтове: www.priemunivt.bg и www.uni-vt.bg.


Ключови думи
ВТУ Рано рани
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати