Понеделник, 12 Апр 2021
            
Велико Търново Общество

Започват Национални дни на кариерата

  08.04.2021 06:38
Започват Национални дни на кариерата

20-ото издание на най-големия кариерен форум у нас „Национални дни на кариерата 2021“ започва виртуално с много нови възможности за търсещите и предлагащите стаж и работа.

Тазгодишният форум стартира с онлайн ден, който ще  бъде официално открит на 8 април в 11:00 ч и ще продължи до 17:00 часа на платформата Brazen Technologies (обявена за №1 в света за кариерни събития). Десетки водещи фирми от разнообразни отрасли вече са заявили желанието си да намерят именно на 8 април своите бъдещи служители и стажанти. Участието за търсещи работа е безплатно и 100% безопасно в условията на пандемия. Необходимо е само устройство, свързано с интернет и предварителна регистрация, която можете да направите в няколко лесни стъпки ТУК.

Онлайн форумите, година след началото на пандемията, логично, трупат популярност, заради това, че осигуряват 100% безопасни срещи с неограничено количество хора, при това без нужда от маски, дистанция и постоянно дезинфекциране. Това обаче е само едно от предимствата на онлайн събитията за търсене и предлагане на работа.

Повече подробности за програмата на форума, можете да откриете на www.national.careerdays.bg. 20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги - JobTiger.

Партньори на форума са Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Агенция по заетостта, Община Варна,  Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Технически университет - Габрово,  Стопанска академия "Димитър А. Ценов", Русенски университет "Ангел Кънчев", Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий", Национална комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона.


Ключови думи
Национални дни на кариерата JobTiger
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати