Петък, 31 Дек 2021
            
Горна Оряховица Светски

За първи път в Горна Оряховица модерен апарат се включва в битката срещу целулита и излишните тлъстинки

  02.04.2021 23:45
За първи път в Горна Оряховица модерен апарат се включва в битката срещу целулита и излишните тлъстинки

Слънцето най-после се показа, температурите трайно тръгнаха нагоре и вече всеки мисли за плаж, море и летни дрехи. В каква форма ще се покажем след дългата зима и застоелия живот е въпрос, който притеснява мнозина. Но тази пролет на помощ идва най-известната неинвазивна процедура  в света за премахване на целулит и стягане на кожата. Апаратът Velashape II, който е хит в салоните за красота по света, вече е и в Горна Оряховица в Лазерен център „А” на ул. „Вичо Грънчаров” 11А.
Velashape II е устройство, което съчетава технологията elos (елоктрооптична енергия) с механична манипулация на кожата с леко вакуумно засмукване и масаж. Предназначено е за медицински и естетични цели и се използва за:
Неинвазивна терапия за оформяне на тялото и намаляване на целулита и обиколката;
Подобряване на кръвообращението, засилен лимфен дренаж и повишаване на метаболизма на мастната тъкан;
Облекчаване на леки мускулни болки и спазми.
Стимулиране появата на нови клетки, така наречената неоколагенеза.
Velashape II е доказано ефективен, но не е магическа пръчица. Няма да станем от 50 на 20 години, но ще ни помогне да се чувстваме много по-добре в кожата си. За да се задържи постигнатия ефект, трябва и ние да помогнем на тялото си, обяснява Анелия Димитрова, която е минала специално обучение за работа с апарата. Не може да се тъпчем с каквото ни падне, да не се движим и да разчитаме само на терапията. Хубаво е да съчетаем постигнатото от устройството с балансиран хранителен режим, пиенето на много вода, а ако се включат и леки физически упражнения – ефектът наистина ще е зашеметяващ, обяснява Анелия.
Апаратът може да третира всяка част на тялото без лицето. Необходими са от 4 до 8 процедури за траен ефект, който впоследствие може да се поддържа или с добър режим, или с по една процедура на няколко месеца. Добре е преди терапия кожата да е ексфолирана, за да паднат мъртвите клетки, да е суха, обезкосмена и без лосион или крем.
Терапията не се препоръчва за хора с пейсмейкър, с метални импланти в областта на третиране; с псориазис, екзема или обрив на кожата. Не се прави и в област с татуировки или с разширени вени.
Апаратът е американско производство и е внесен от Bulmed. От същата фирма е и лазерният епилатор, който студиото пусна в действие преди година отново за първи път в Горна Оряховица. Предстои цялата гама от разкрасителни процедури да бъде обогатена и с апарат за третиране на лице, който ще премахва белези от акне или операции, ще стяга кожата и ще заглажда бръчки.
Цените са направени така, че да бъдат достъпни за хората от региона и са съобразени с местните доходи. Подготвят се и много пакетни оферти и отстъпки.
Повече информация и заявки на ул. „Вичо Грънчаров” 11А или на телефон 0878880419 (Анелия).


Ключови думи
Velashape II лазерен център Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати