Неделя, 02 Oct 2022
            
Избори 2021

Милен Михов: Развитието и успехът зависят от всеки от нас. ВМРО доказа, че може да брани българските интереси

  02.04.2021 09:25
Милен Михов: Развитието и успехът зависят от всеки от нас. ВМРО доказа, че може да брани българските интереси

Уважаеми съграждани,

Днес, в навечерието на решаващия вот се обръщам към вас с огромно уважение и вяра във вашата активна гражданска позиция. Благодаря за споделените идеи, подкрепа и за препоръките, които получих по време на предизборната кампания, както и през целия ми мандат като народен представител.

На тези избори ВМРО се яви  с изпълнени обещания. Дори и най-големите ни критици признават, че успяхме да постигнем поетите преди 4 години ангажименти – повишихме пенсиите, въведохме семейното подоходно облагани, за пръв път от десетилетия започна модернизация на българската армия, която вече е необратима.

В навечерието на решаващия вот още веднъж отговорно искаме да заявим: Повишаването на доходите до края на новия мандат е един от основните ни приоритети. Това включва: увеличаване на средната работна заплата до 2500 лв.; увеличение на средната пенсия до 700 лв. на всички българи, които имат изискуемия трудов стаж и 30% среден ръст на пенсиите; увеличаване на заплатите на учители, университетски преподаватели, лекари и медицински персонал; увеличение на парите за втората година майчинство, така че да достигнат 80% от минималната работна заплата и да се повишават с нея. По отношение на социалната програма предвиждаме отпускане на ваучери за лекарства по 70 лв. на месец за бедните пенсионери и хронично болни българи, както и ваучери на стойност 100 лв. за почивка в български курорти за всеки български пенсионер, работещ, студент и ученик.

За нас от ВМРО водещи ще продължат да бъдат българските национални интереси. България не е разграден двор и не приема съвети за измислени малцинства. Надявам се, че това е силата на всеки, който търси подкрепата на българския избирател.

Вярвам, че активната гражданска позиция, трезвата преценка и обичта към Родината ще помогнат да всеки от вас да вземе своето решение.

И нека не забравяме, че развитието и успехът зависят от всички нас.

Да живее България!


Ключови думи
Милен Михов ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати