Сряда, 28 Сеп 2022
            
Елена Култура

В Елена обявиха конкурс за финансово подпомагане на проекти в областта на книгоиздаването и книгоразпространението

  29.03.2021 10:41
В Елена обявиха конкурс за финансово подпомагане на проекти в областта на книгоиздаването и книгоразпространението

Община Елена и Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общинския съвет в града обявяват конкурс за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението в общината за 2021 г.
Финансира се издаването на творби, свързани с историята и развитието на Елена.  Приемат се и проектни предложения за реализация на възстановки, спектакли, концерти, филми, рекламни материали и други инициативи, представящи уникалността  на град Елена като културно средище.
Право да кандидатстват за финансова подкрепа имат физически лица и организации. Лица и организации, които виновно не са изпълнили задълженията си по предходни договори с Община Елена, имат просрочени задължения, произтичащи от неплатени данъци, наеми, консумативи и други, не се допускат до разпределение на одобрените средства.
Кандидатите подават проектното си предложение /Заявление по образец/ във времето от  29.03.2021 г. до 15.07.2021 г. включително до Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общински съвет – Елена.
Резултатите от провеждане на конкурса се обявяват от Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общински съвет Елена  не по-късно от 30.07.2021 г. на сайта на Община Елена, вестник „Еленска трибуна“ и други средства за масово осведомяване.


Ключови думи
конкурс книгоиздаване Елена
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати