Понеделник, 28 Юни 2021
            
Избори 2021

Мустафа Карадайъ от Девин: Гласуването не е само право, а и отговорност

  27.03.2021 11:57
Мустафа Карадайъ от Девин: Гласуването не е само право, а и отговорност

"Гласуването не е само право по Конституция, а и отговорност. Всяка една бюлетина дава власт, затова трябва да сте много внимателни след 9 дни за кого ще гласувате. Всеки глас за ДПС е ускорено развитие на икономиката, ръст на инвестициите, нови работни места, всеки глас за ГЕРБ е по над 2 милиарда лева нов държавен дълг", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред актива на Движението в Девин.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Девин, като посети кв. Настан и селата Грохотно и Гьоврен, гр. Смолян и с. Борино за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

"Следващата власт трябва да зависи от нас, за да може държавните органи и институции да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол. Да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети, за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България", каза още лидерът на ДПС.

Зам. - председателят на ДПС Йордан Цонев бе категоричен пред актива на ДПС в Девин, че страната ни има сериозен проблем с бюджета през последните 11 години.

"Проблем е, че през управлението на ГЕРБ, страната задлъжня с близо 20 милиарда, които ще ги връщат децата и внуците ни. За съжаление този дълг не е обоснован с нищо, няма инвестиции, няма разкриване на работни места и т. н.", добави зам. - председателят на ДПС. Цонев припомни, че когато ДПС е била в управлението с 160 процента се е увеличил вътрешният брутен продукт.

"Управляваме в 50 общини, всички виждат, какво можем. Няма друга партия да е извеждала страната ни от криза. Само ДПС може да определи правилната посока на страната", каза евродепутатът Атидже Вели, като призова всички за подкрепа на изборите с номер 9.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

 


Ключови думи
ДПС Мустафа Карадайъ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати