Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Навършват се 20 г. от създаването на Екологичния информационен и образователен център на РИОСВ - Велико Търново

  22.03.2021 11:23
Навършват се 20 г. от създаването на Екологичния информационен и образователен център на РИОСВ - Велико Търново

На 22 март се навършват 20 години от създаването на Екологичния информационен и образователен център на РИОСВ - Велико Търново. Годишнината няма да бъде отбелязана с тържество, но всички прояви през тази година ще бъдат посветени на нея.
Екологичният информационен и образователен център е открит на 22 март 2001 г. Той е създаден в рамките на Програма ФАР на Европейския съюз по туининг - проект на Министерство на околната среда и водите и Австрийската федерална агенция по околна среда. Неговите основни задачи са предоставяне на екологична информация и повишаване на общественото съзнание и култура. Библиотеката и конферентната му зала са обзаведени и оборудвани с необходимата информационна и комуникационна техника за организиране на различни прояви с експерти, деца, ученици и студенти, представители на неправителствени, научни и браншови организации.
Дългогодишната работа на центъра се отличава с разнообразие на събития, теми, участници, места в рамките на безброй дейности, инициативи и партньорства. За неговата работа, инспекцията е отличена с три награди.
    
РИОСВ – Велико Търново благодари на всички колеги, партньори, съмишленици и приятели за дългогодишното сътрудничество и подкрепа.


Ключови думи
РИОСВ Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати