Четвъртък, 06 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър” и „Болярчета” си подадоха ръка, започват сътрудничество

  11.03.2021 14:25
„Етър” и „Болярчета” си подадоха ръка, започват сътрудничество

След близо десет години на деление при подрастващите футболисти във Велико Търново, ФК “Етър” и СК “Болярчета” заровиха томахавките и постигнаха договорка за сътрудничество при развитието на младите таланти в града. До този момент децата бяха разпръснати в двата клуба.
За да имаме силен подрастващ футбол и след това юношески, е редно всички деца да тренират и играят заедно. “А” и “Б”-то във футбола малките футболисти ще получават в СК “Болярчета”, които са доказали, че са водеща школа в този етап от обучението. След това те ще преминават в “Етър”, за да получат нужните знания, умения и шанс, за да стигнат до мъжкия представителен отбор на града.
С тази избистрена структура на детско-юношеската школа във Велико Търново ще трябва да бъдат наясно и да се съобразяват всички деца и родители, обявиха от двата клуба – президентът на „Етър” Деян Куздов и директорът на ДЮШ на “виолетовите” Стефан Ангелов и съпрезидентите на “Болярчета” Десислав Божков и Николай Колев. В знак на бъдещото сътрудничество, СК “Болярчета” покани “Етър” на предстоящия си пролетен турнир във всички възрасти.

Източник: www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Болярчета сътрудничество
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати