Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Избори 2021

Водачът на ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов: Пожелавам си успехът на 4-и април да е за България

  05.03.2021 15:18
Водачът на ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов: Пожелавам си успехът на 4-и април да е за България

През този месец разговорът ми е с хората. Имам какво да кажа и какво да обсъдя с тях, какво да чуя и науча от всеки. Затова кампанията ни ще бъде с хората и за хората.
На това акцентира проф. д-р Костадин Ангелов по време на първата си среща с медиите от Велико Търново и региона. Проф. Ангелов е водач на листата с кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС с номер 28 в бюлетината за Великотърновски регион.


По време на срещата той призова и кандидатите за народното доверие, и избирателите на бъдат отговорни, като подчерта, че на 4 април ще стане ясно не само кой ще влезе в българския Парламент и кой ще управлява в следващите години, но и как България ще излезе от кризата и накъде ще тръгне. Ангелов допълни още, че е уверен в правилния  избор за бъдещето на всеки.
„Време е да направим разликата между добър човек и добър гражданин“ бе и апелът на досегашния министър на здравеопазването към всички съграждани. Според него добрият гражданин е не само този, който съдейства за изпълнение на дадена политика, но и този, който критикува и се бори тази политика да е по-ефективна за общото благо.
Преди брифинга с медии водачът на листата проведе среща с всички кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за областта. Предстоят поредица от разговори на място във всички общини във Великотърновски регион.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
проф. Костадин Ангелов ГЕРб листа Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати