Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Младшата на ХК „Локомотив” с първи мачове за годината

  26.02.2021 14:52
Младшата на ХК „Локомотив” с първи мачове за годината

В спортна зала „Никола Петров” се проведе първият за годината турнир по хандбал за юноши мл. възраст М-14 на зона „Мизия”. По програма младите „железничари” изиграха два мача. В първия победиха „Чардафон” (Габрово) с 18:9 (10:3). Във втория срещу градския съперник „Раховец-2008” направиха равенство 16:16, след като на почивката водеха 12:8.

„Много съм доволен от момчетата. Те се състезават за първа година в тази възраст. Въпреки, че са по-малки показаха характер и огромно желание за победа”, заяви ст. треньорът  Йордан Димитров.

„Локо”: Християн Колев, Тодор Тодоров, Георги Василев, Мартин Костадинов, Велизар Драганчев, Георги Стоилов, Радостин Байчев, Константин Бакалов, Иво Иванов, Ивайло Стефанов, Стефан Георгиев, Михаил Тодоров, Даниел Генин.

Младежите до 19 г. на „Локомотив” отпътуваха за Вършец, където в продължение на два дни ще се изиграят финалните мачове за Купа „България-БФХ”. Хандбалистите на „Локо” ще защитават трофея от последните три години. Те са в предварителна група с отборите на „Фрегата” (Бургас) и „Шумен-61” (Шумен). В другата група са „Чардафон” (Габрово), „Спартак” (Варна) и домакините „Локомотив” (Мездра). Полуфиналите и финалите ще се изиграят 28 февруари (неделя).

 


Ключови думи
хандбал Локомотив младша
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати