Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика Свищов

В Свищов доц. д-р Милен Михов ще направи отчет за работата си като народен представител

  13.02.2021 08:12
В Свищов доц. д-р Милен Михов ще направи отчет за работата си като народен представител

В директна и отворена среща с граждани на Свищов и общината народният представител от ВМРО доц. д-р Милен Михов ще представи отчета за свършеното от патриотите и лично от него по време на приключващия му мандат като депутат от Великотърновска област.

Срещата, на която са поканени всички, които искат да научат лично от него за свършената работа, ще се проведе на открито на пл. „Свобода“ в понеделник от 12:00ч.

Доц. д-р Милен Михов е действащ заместник–председател на парламентарната комисия по образование и наука, с пряко отношение към въпросите в областта на висшето образование, съдействал много за стабилизирането на СА "Димитър А. Ценов" по време на мандата му. Наред с това той популяризира и подкрепи многобройни свищовски каузи.

Решението на националното ръководство на ВМРО е партията да се яви самостоятелно на предстоящите парламентарни избори, но в листите ще има и широко гражданско участие.

В разговор с гражданите на Свищов и селата доц. Михов ще даде отговори на техните въпроси и ще ги запознае със свищовския представител в листата на ВМРО, на когото формацията ще разчита да изгради облика си на лидер в консервативно-патриотичното политическо пространство в местния обществен живот.

Според социологически проучвания ВМРО ще бъде парламентарно представена партия и в следващото Народно събрание, а в Свищов тя традиционно има немалко привърженици и последователи.


Ключови думи
доц. Милен Михов отчет Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати