Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Горнооряховчанин седнал зад волана с 2,59 промила

  08.02.2021 11:26
Горнооряховчанин седнал зад волана с 2,59 промила

Двама мъже, седнали зад волана след употреба на дрога, установиха служители на Пътна полиция. В събота вечерта във Велико Търново е извършена порверка на лек автомобил «Форд», управляван от 24-годишен от с. Върбица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.
Същия ден в града е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 25-годишен от Горна Оряховица. И при него апаратът дал положителна реакция на канабис. Шофьорът е отказал кръвна проба, започнато е бързо производство.

В събота около обяд при провеждане на специализирана полицейска операция в Горна Оряховица е извършена проверка на лек автомобил «КИА», управляван от 41-годишен местен жител. При проверка за алкохол, апаратът отчел 2,59 промила. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.
Вчера при привеждане на специализирана полицейска операция служители на РУ – Свищов са извършили проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 52-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,23 промила. Той също е дал кръвна проба за химичен анализ.
Срещу двамата са започнати бързи производства.


Ключови думи
пияни шофьори Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати