Вторник, 09 Мар 2021
            
Избори 2021 Политика

Общинската конференция на БСП - Павликени издигна пет номинации за народни представители

  02.02.2021 14:29
Общинската конференция на БСП - Павликени издигна пет номинации за народни представители

Общинската конференция на БСП - Павликени предлага Весела Лечева за водач на листата за предстоящите избори на народни представители в 4 МИР - Велико Търново. Конференцията издигна 5 номинации – на настоящия депутат от региона Весела Лечева, областния председател на партията Мариана Бояджиева, общинския председател Христо Кавалски, кмета на Община Павликени инж. Емануил Манолов и националния председател на БСП Корнелия Нинова.
Общинската конференция ще представи мнението си за водача на листата пред Областния съвет на БСП. Според устава на партията Националният съвет на БСП определя кой да е на първо място в списъка.
С единодушие бяха приети обществено-политическия анализ на актуалната политическа обстановка, представен от Христо Кавалски, отчетите на тримата настоящи народни представители. Одобрен бе и проектът за платформа на партията за предстоящите парламентарни избори.
„Успех за нас ще бъде в бъдещия Парламент от област Велико Търново да имаме отново най-малко трима народни представители“, посочи в изказването си Христо Кавалски. Той припомни, че недоверието от страна на обществото към НС е над 70 процента, а огромна е вината за това на управляващите мнозинства, съставени от ГЕРБ през последните 10 години.
Кавалски посочи, че в изминалия мандат Весела Лечева е била най-активният народен представител чрез организираните приемни с граждани, чрез съдействие и подкрепа за важните инфраструктурни проекти в общината и участие в благотворителни кампании и инициативи организирани на местно ниво.
„На фона на тревожните процеси в държавата и света, БСП остава най-голямата партия в нашата община, както и единствената опозиция на ГЕРБ в парламента. Единствени ние бихме имали силата да съставим доминирано от БСП правителство, ако победим на предстоящите избори“, обърна се към конференцията и кметът инж. Манолов. Той благодари на Весела Лечева за цялостната дейност и подкрепа за община Павликени и изброи многобройните случаи, в които тя е оказвала съдействие, за да се случва развитието на Павликени. „Весела Лечева като водач на листата ни ще ни гарантира добри шансове за пореден победен резултат в нашата област“, категоричен беше инж. Манолов.


Ключови думи
БСП Павликени номинации депутати
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати