Петък, 07 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

7 машини чистят улиците на Горна Оряховица

  27.01.2021 09:21
7 машини чистят улиците на Горна Оряховица

Седем машини на Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“ почистват уличната мрежа в Горна Оряховица. Техниката работи цяла нощ и продължаваме с разчистването. За кратко време тази нощ падна обилно количество сняг, имаше и паднало дърво, което трябваше да отстраним и да разчистим от клоните. Основната ни цел беше да разчистим първо главните улици и тези, по които върви градския транспорт. Останаха ни улици в кварталите, за което се извиняваме на гражданите, но продължаваме да работим и днес ще почистим и тях, информира директорът на общинското предприятие Валентин Найденов.
На ръка се почистват спирки, подходи, стъпала. Направени са пътеки за придвижване на пешеходците във всички паркове, на пл. „Георги Измирлиев“.
Няма закъсали камиони, за разлика от предишния снеговалеж, когато трябваше да се помогне на три тира. Не твърдя че всичко е идеално, но продължаваме да работим по разчистването на снега в целия град. Приемаме и сигнали от граждани на дежурния ни телефон и при първа възможност ще се пренасочва техника към тях, каза още Валентин Найденов.
Дежурен телефон за снегопочистването в Горна Оряховица – 0879 225 304. Общинското предприятие има денонощни дежурни екипи, които да реагират при необходимост.
Общинската пътна мрежа се почиства от „Глобъл Клинър“. Дежурни телефони 0887 233 866 и 0889 244 770.
Проходими при зимни условия са пътищата до населените места в общината.
Пътищата първи и втори клас се почистват от снега от техника на Областно пътно управление.

 


Ключови думи
снегопочистване Горна Оряховица Валентин Найденов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати