Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Светски

Най-големият клуб по танци UN BESO празнува десети рожден ден със събитие в Zoom

  21.01.2021 13:37
Най-големият клуб по танци UN BESO празнува десети рожден ден със събитие в Zoom

Най-големият клуб по танци в Централна Северна България – великотърновският UN BESO art & dance center, ще отбележи десетия си рожден ден с интересно Zoom парти. Онлайн излъчването се организира предвид епидемичната ситуация и невъзможността да се състои наживо традиционното латино парти с танци.
Школата кани всички свои настоящи и бивши ученици да се включат в онлайн платформата Zoom на 22 януари, петък, от 19:00 ч.
Трите създателки на UN BESO Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева ще излъчват от залата за танци, при спазване на всички мерки за дистанция и безопасност, а всеки от учениците ще може да се присъедини към партито от собствения си дом чрез компютъра или смартфона си. Така ще бъдат вдигнати виртуални наздравици за здраве и за по-скорошно отваряне на залите.
„Пригответе питиетата и нека танцовите ви обувки са под ръка – предстои вълнуваща среща. Толкова много неща имаме да си разкажем, за толкова хубави моменти има да си спомним и толкова нови мечти да споделим“, казват трите грации от UN BESO. Те ще покажат и хореографии, в които всеки може да се включи пред екрана си вкъщи.
Всички пожелания участниците в партито ще могат да отправят към своите инструктори в чата по време на живото излъчване. Най-ценните от тях ще бъдат прочетени в ефир.
Още много изненади са подготвили организаторите за участниците в първото Zoom парти и десетия рожден ден на UN BESO.


Ключови думи
UN BESO ZOOM рожден ден
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати