Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

Предават пряко контролата „Берое” – „Етър”

  19.01.2021 06:49
Предават пряко контролата „Берое” – „Етър”

Двубоят между “Берое” и “Етър” в сряда, 20 януари, ще се играе от 14:00 ч. на Спортна база „Берое“.
Заради изискванията и мерките за безопасност на мача няма да бъде допускана публика. Планирано е срещата да бъде излъчена на живо в клубния сайт на “Берое” и в неговия youtube канал, информира клубният сайт www.etarvt.bg.
В събота етърци ще гостуват на “Ботев” (Пловдив), а спарингът също ще е с начален час 14:00. Мачът ще се играе на „Футболен комплекс Ботев 1912“, като ще бъде със свободен достъп за журналисти. Фенове на контролата няма да бъдат допускани.
Междувременно футболистите на „Етър” заминаха на лагер, с който започва вторият етап от подготовката. Първата част бе в домашни условия и завърши с контрола срещу „Спартак” (Плевен), завършила с победа 3:0.
Етърци ще се готвят до 31 януари в с. Ягода, Старозагорско, където ще отседнат и водят тренировъчен процес. В Южна България тимът ще изиграе и 4 контролни срещи. След „Берое” и „Ботев” (Пловдив), следващите проверки са срещу „Загорец” (Нова Загора) на 26 януари и срещу „Септември” (София) на 29 януари.
Третият етап от подготовката ще бъде отново във Велико Търново от 1 февруари. Последната контрола на “Етър” ще бъде на 6 февруари в София срещу ЦСКА-1948 като генерална репетиция за първия официален мач – гостуването на шампиона “Лудогорец” седмица по-късно.


Ключови думи
Етър Берое
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати