Събота, 01 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Баскетболният „Локомотив” набира скорост и постигна втора поредна победа в „А” група

  18.01.2021 10:03
Баскетболният „Локомотив” набира скорост и постигна втора поредна победа в „А” група

„Локомотив” постигна втора поредна победа в мач от изиграния кръг на ББЛ, А група - Център. В зала "Балканстрой", гр. Плевен, баскетболистите на „Локо” се наложиха над отбора на „Чавдар” (Троян) със 68:49.

Първата четвърт от срещата протече равностойно и завърши при резултат 17:15 за „Локо”. През втората част „локомотивци” наложиха контрол върху играта и се оттеглиха на полувремето с комфортна преднина - 33:23. Второто полувреме отново премина под диктовката на железничарите. Отборът на „Локо” взе и двете четвъртини, съответно с 18:13 и 17:13, и се поздрави с победата в мач, в който нито за момент не даде инициативата на съперника.

Най-резултатен за „Локо” с 29 точки беше Радостин Папазов. С пълни 40 минути на паркета и 15 точки, 9 борби и 5 асистенции се отличи Пеньо Нацкин, който заслужи и статута на MVP на изиграния кръг.

„Локомотив”: Пеньо Нацкин, Радостин Папазов, Фурууа Брендакс, Тони Прокопиев, Светослав Байчев, Георги Арихтев, Венцислав Ников, Кристиян Нацкин, Данаил Киров.

В мач от кръга в ББЛ, Б група - Център, изигран по-рано същия ден, съставът на Локомотив отстъпи на „Чардафон Кидс” (Габрово) с 51:64.


Ключови думи
баскетбол Локомотив А група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати