Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” загуби първата си контрола с 0:1 от „Литекс”

  15.01.2021 19:14
„Локо” загуби първата си контрола с 0:1 от „Литекс”

„Локомотив” загуби с 0:1 първата си проверка в подготвителния период  преди втората част на първенството. Железничарите гостуваха на „Литекс” седмица след подновяване на тренировките, а контролата бе първа и за домакините, които се представят доста по-добре в първенството. Единствения гол в мача отбеляза в 20-та минута Илиян Капитанов след контраатака на момчетата на Живко Желев.

Още в първата минута Виктор Митев пропусна да открие резултата за „железничарите“, а домакините се отчетоха с удар в гредата на Капитанов. Нов пропуск за водения от Георги Иванов направи Владислав Мирчев. Стефан Неделчев от „Литекс“ изпусна да преодолее стража на гостите, но след бърза контраатака домакините откриха резултата, като Илиян Капитанов успя да довкара отбитата от защитниците топка за 1:0. В края на полувремето Владислав Мирчев пропусна да изравни резултата, ударът му с глава не порази вратата на Нисторов.

Втората част започна с натиск на гостите, но до промяна на резултата не се стигна. Двамата старши треньори пуснаха в игра всички налични футболисти. В проверката добре се включиха и младите футболисти на „Локо“ (ГО).

Следващата контрола на ФК „Литекс“ е срещу „Янтра“ (Габрово), а на 20 януари ОФК „Локомотив“ ще срещне ФК „Загорец“ (Нова Загора).

ФК „Литекс” (Ловеч): Нисторов, Петров, Хр. Петров, Николов, Димитров, Бауренски, Бонев, Митрев, Капитанов, Неделчев, Минков

ОФК „Локомотив” (ГО): Христов, Пенев, Стоянов, Цанков, Гьонов, Чалъков (к), Иванов, Яшар, Митев, Стефанов, Мирчев (Чаушев, Бакърджиев, Стефан Иванов, Славов, Мурад, Бончев, Петров, Янков)

 


Ключови думи
Локомотив Литекс контроли Нтора лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати