Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Община Горна Оряховица очаква предложения за обогатяване на културния календар

  15.01.2021 11:04
Община Горна Оряховица очаква предложения за обогатяване на културния календар

Община Горна Оряховица пусна кратък въпросник, за да чуе мнението на горнооряховчани и гостите на града как да се обогати културния календар.

Развитието на туризма и разпознаваемостта на града и региона е една от приоритетните задачи на Община Горна Оряховица. През изминалите години в календарния план на публичните прояви в нашата община се утвърдиха редица събития. Празникът на горнооряховския суджук безспорно вече е традиция за града ни, като Община Горна Оряховица успешно организира 13 негови издания. Своето запазено място в Културния календар имат и празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот „Фамилатлон“, лятната образователна програма „Семейни съботи в музея“, изложението „Младежко техническо творчество“ и много други.
Общинска администрация има желание да чуе мнението на своите съграждани и гостите на града – какво още би могло да се направи.

Въпросите, зададени от Общината са:

1. Какви празници (фестивали, атракции, форуми и др. под.), свързани с природните дадености, историята и традициите на Горна Оряховица и региона бихте искали да има еднократно или ежегодно в града?
2. Как си представяте своето участие в подобни събития и какъв принос биха имали те в развитието на туризма в региона?
3. Споделете впечатления от празници, фестивали и атракции от други градове на България или по света, които сте харесали.
Отговорите се очакват на [email protected] в срок до 31.01.2021 г.
Най-добрите предложения ще бъдат включени при разработването на Програма за развитие на туризма в Община Горна Оряховица.


Ключови думи
община горна оряховиза културен календар анкета
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати