Събота, 08 Oct 2022
            
Други

Заловиха трима, седнали зад волана дрогирани

  14.01.2021 10:06
Заловиха трима, седнали зад волана дрогирани

Трима, седнали зад волана след употреба на дрога, установиха служители на Пътна полиция и районните управления в Горна Оряховица и Полски Тръмбеш.  
Около 18.30 ч. вчера във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 20-годишен местен жител. При проверката апаратът дал положителна реакция на канабис. Младежът е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.
Същата вечер около 22,00 ч. в Горна Оряховица при провеждане на специализирана полицейска операция е извършена проверка на лек автомобил „Тойота“, управляван от 38-годишен мъж от същия град. При него апаратът е дал положителна реакция на метаамфетамин. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.
В сряда по обяд при провеждана на специализирана полицейска операция служители на РУ – П. Тръмбеш спрели в града за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 32-годишен мъж от Борово. При проверка с техническо средство за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба.
Срещу двамата са започнати бързи производства.


Ключови думи
дрогирани шофьори Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати