Четвъртък, 28 Яну 2021
            
Велико Търново Спорт

Етърци изчистиха снега от тренировъчния терен

  13.01.2021 12:20
Етърци изчистиха снега от тренировъчния терен

Футболистите и треньорският щаб на „Етър” лично изчистиха тренировъчния терен „Трифон Иванов” до Спортното училище във Велико Търново, на който се подготвят в първия етап от подготовката си. Идеята бе на старши треньора Александър Томаш и неговият екип заради усложнената обстановка в града след падналия обилен сняг и невъзможността да влезе снегопочистваща техника. Почистването на терена бе вместо сутрешната тренировка на представителния отбор и в него се включиха всички, както и служителите на ОП „Спортни имоти и прояви”.
В почистването на терена ще се включи и дублиращият тим на „Етър” с треньор Марин Стефанов и двете гарнитури от школата от елитните U15 и U17 групи, които играят и официалните си мачове там. „Прогнозите за в следващите дни да няма сняг и теренът да е в добро състояние за предстоящата първа контрола на етърци”, коментира управителят на ОП „Спортни имоти и прояви” Петко Павлов.
В събота, 16 януари, от 11:30 ч. „Етър” ще приеме там в първата си контрола от подготовката плевенския „Спартак”./ www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Спартак Плевен контрола
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати