Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Велико Търново Крими

След изстрели в кв. „Бузлуджа“ във Велико Търново: Задържаха мъже за незаконно притежание на оръжие

  08.01.2021 09:42
След изстрели в кв. „Бузлуджа“ във Велико Търново: Задържаха мъже за незаконно притежание на оръжие

Двама мъже са задържани за незаконно притежание на оръжие. Както RegNews информира, арестът стана около 17.30 ч. снощи на автобусна спирка на бул. „Никола Габровски“ във Велико Търново.  Вчера около 17,00 ч. в полицията е получен сигнал за изстрели с огнестрелно оръжие в района на кв. „Бузлуджа“ във Велико Търново.  Към мястото са изпратени екипи на сектор „Противодействие на криминаланата престъпност“ при ОДМВР – Велико Търново.
От извършените първоначални действия на полицейските служители е установено, че изстрелите са произведени от лица, возещите се в джип, собственост на 26-годишен мъж от Попово.
От проведените незабавни опративно-издирвателни мероприятия возилото е установено на бул. „Никола Габровски“. В него пътували собственикът и двама мъже на 26 години от Горна Оряховица и 23-годишен от Етрополе. На задната седалка е намерен автомат „Калашников“, с пълнител и патрони.
Мъжете от Попово и Горна Оряховица са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Приятелят им е отведен в полицейското управление и по-късно е бил освободен.
Започнато е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.


Ключови думи
стрелба кв. Бузлуджа
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати