Четвъртък, 28 Яну 2021
            
Други Светски

Поздрав от председателя на ОбС в Свищов д-р Кристиян Кирилов

  25.12.2020 07:24
Поздрав от председателя на ОбС в Свищов д-р Кристиян Кирилов

Уважаеми жители на община Свищов,
По повод предстоящите коледни и новогодишни празници приемете моите най-искрени пожелания за здраве, мир и благоденствие!
През 2020 година бяхме изправени пред редица предизвикателства, които ни направиха по-силни, по-различни, а надявам се и по-добри. В една или друга степен всеки от нас премина през изпитанието COVID-19. Пандемията посегна не само върху здравето и съдбите на нас и нашите близки, но ни накара да променим начина си на живот и преподредим своите приоритети, оставяйки своя отпечатък върху живота и светоусещането ни.
По традиция, в края на всяка година си правим равносметката за делата ни през изминалата. Убеден съм, че този път критериите ни за „Успешна година“ ще са различни. Приоритет в оценката ни ще бъдат истински стойностните неща. Ще се замислим върху това дали показахме съпричастност в труден момент, доказахме ли стойността на приятелствата си, бяхме ли до близките си, когато имаха нужда от нас….. Ще погледнем с други очи на мечтите, целите и амбициите си и сякаш това, което ще си пожелаем за Новата 2021 година, ще бъде най-безценното и всъщност единственото най-истинско, а именно здравето!
С пожелание за здраве и благоденствие отправям и аз своя новогодишен поздрав към Вас. Нека Новата 2021 година бъде здрава, мирна и по-добра за целия български народ и всички хора по света!

Хубави празници!
 
 Д-р КРИСТИЯН КИРИЛОВ
Председател на Общински съвет - Свищов

 


Ключови думи
д-р Кристиян Кирилов