Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев е шампионът в „Последният печели” на Бъдни вечер

  24.12.2020 20:43
Кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев е шампионът в „Последният печели” на Бъдни вечер

Кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев направи шампионска игра навръх Бъдни вечер и спечели празничното издание на новата игра на БНТ „Последният печели”. Байчев издържа бляскаво първия си изпит в играта, водена от Орлин Горанов и продължава напред. Ще го гледаме още доста вечер от 19 часа, точно преди новините на Националната телевизия.

„Последният печели” е забавно-познавателно, семейно куиз шоу. Състои се от три кръга с различни сфери на познанието, в които въпросите са с различна точкова стойност. Започват четирима играчи. След края на всеки кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

Това направи тази вечер Йордан Байчев. Той не беше много доволен от представянето си, правейки анализ вкрая на предаването, давайки си сметка, че има резерви и като знания, и като бързина. Дали ще реализира тези резерви, ще видим още утре вечер.

Предаването е много приятно – интелигентно, закачливо, топло. Орлин Горанов е страхотно попадение в ролята си на водещ, удивен съм от начина, по който си върши работата. Най-хубавото е, че е приятелски настроен и цялата атмосфера е не толкова състезателна, колкото познавателна, коментира Байчев след първия си успех. Шоуто не е комерсиално. Наградите не са впечатляващи, по-важно за участниците е доказването на знания и възможност да се изгради правилна стратетигия.

Долнооряховският кмет е възпитаник на най-старото българско светско училище – Априловската гимназия и на Софийския университет, където е завършил социология. Той демонстрира много широка обща култура, но и умна игра. Още в първото си участие той изгради правилна стратегия, която му донесе успех, дори когато съперникът му определяше неудобни категории. Така че има всички предпоставки Байчев да остане в шоуто още доста време.


Ключови думи
Последният печели Йордан Байчев кмет Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати