Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” протестира срещу съдията на мача със „Своге”, заради измислени дузпа и жълти картони

  08.12.2020 15:01
„Локомотив” протестира срещу съдията на мача със „Своге”, заради измислени дузпа и жълти картони

Измислена дузпа за „Спортист” и два пресилени жълти картона – така главният рефер Любослав Любомиров от Перник предреши мача в Своге и осакати „Локомотив” за следващия му двубой срещу „Септември”. Видео от спорната ситуация, довела до откриването на резултата, е изпратено до БФС. По-важното е обаче, че „Локо” остава почти без играчи за последния си мач за полусезона.

„Скъпи приятели, уважаеми фенове, предоставяме на вашето внимание видео от двубоя за първенство на XVI кръг във Втора Професионална лига между отборите на ФК „Спортист 2009“ (Своге) и ОФК „Локомотив“ (Горна Оряховица). Виждате цирка, сътворен от главния съдия Любослав Любомиров от Перник, който измисли в 38-та минута дузпа за домакините. До тази 38-ма минута футболистите на ОФК „Локомотив“ (ГО) диктуват събитията на терена. Главният съдия Любослав Любомиров си съчини и показа жълти картони на Владислав Мирчев и Петко Цанков, като осакати нашия отбор за последния двубой от есенния дял на първенството във Втора лига”, написа на официалният си сайт горнооряховският клуб.

В последното домакинство за 2020 г., което е на 12 декември (събота) срещу ПФК „Септември“ (София), треньорският щаб няма да може да използва Владислав Мирчев и Петко Цанков, заради картоните от мача със „Спортист”. Според заповедта на здравния министър и на БФС в този мач не могат да вземат участие Иван Славов, Владимир Янков, Йордан Борисов и Валентин Петров, защото не са навършили 18 години. Така че „Локомотив”, който и без това не е с дълга резервна скамейка, едва ще събере футболисти, за да влезе в мача.

Видео от ситуацията на http://lokomotivgo.com/2020/12/08/lyubopitna-situatsiya-ot-macha-sportist-svoge-lokomotiv-go/


Ключови думи
Локомотив БФС Своге
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати