Вторник, 11 Oct 2022
            
Горна Оряховица Общество

Фенове на ЦСКА организират търг с фланелка на Али Соу за лечението на 8-месечния Влади

  07.12.2020 11:18
Фенове на ЦСКА организират търг с фланелка на Али Соу за лечението на 8-месечния Влади

Фенове на ЦСКА се включиха в благотворителен търг за лечението на 8-месечния Влади от Горна Оряховица, който има нужда от лечение, за да вижда. Инициативата е обявена от лидера на Сектор Г Иван Вълчев и кондиционния треньор на „армейците” Кирил Динчев. На търг във Фейсбук бе предложена фланелката, с която звездата на "червените" Али Соу игра срещу „Клуж”. Началната цена беше 300 лева, но вече е многократно надхвърлена по време на наддаването. Някои от участниците обявиха, че дори и да не спечелят търга, ще дарят обявените пари на семейството на Влади. Търгът приключва на 8 декември в 19:48 часа.

Влади и братчето му Константин са родени преждевременно в 28-та гестационна седмица. При раждането си Влади тежи едва 1,080 гр. И се бори 68 дни за живота си в Неонатологията на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”. Момченцето има тежка форма на ретинопатия. Шанс да прогледне му дават лекари в Тел Авив,  Израел. За операцията са нужни 12 000 долара, като предложението на израелската болница не включва транспортни разходи, нощувки за едномесечния престой в Израел и допълнителните разходи в болница. Сумата е непосилна за семейството и близки започват кампания за набиране на средства за лечението на Влади.

Всеки може да помогне на Влади чрез неговата дарителска сметка.

Bank name: RAIFFEISENBANK BULGARIA EAD

Benificiary name: VLADIMIR ROSENOV ANDONOV

Swift(BIC): RZBBBGSF BGN - IBAN: BG75RZBB91551012739832

За подробна информация - епикризи, оферта, документи може да се свържете с Илияна Фидосиева (майка на Влади) - 088 9127872 или на сайта vlado.do.am


Ключови думи
Влади дарение ЦСКА Али Соу
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати