Петък, 27 Nov 2020
            
Велико Търново Спорт

Започна номинирането за Спортист на годината във Велико Търново

  19.11.2020 14:36
Започна номинирането за Спортист на годината във Велико Търново

Обявен е приемът на номинации в анкетата „Спортист на годината на Велико Търново“. До 30 ноември включително е срокът, в който в общината могат да бъдат подавани кандидатури.

Категориите са три: „Спортист на годината - мъже и жени“, „Спортист на годината - юноши и девойки“ и „Треньор на годината“, като тук трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната кандидатура.

Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от града и общината, както и съответните треньори. Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Според правилата в статута за 2020 година наградените ще бъдат разпределени по следния начин: 7 спортисти в категория мъже и жени , 7 спортисти в категория юноши и девойки, една награда за треньор на годината.

Спортните експерти от Община Велико Търново ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе вотът за трите категории, който ще е дистанционен.

Право на глас имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновски общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

 


Ключови думи
спортист на годината Велико Търново номинации
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати