Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Светски

Сайтът на ФК Ботев Дебелец е сред победителите в конкурса „Сайт на годината“

  17.11.2020 10:00
Сайтът на ФК Ботев Дебелец е сред победителите в конкурса „Сайт на годината“

Сред победителите в уеб конкурса „Сайт на годината“ се нареди сайтът на ФК Ботев Дебелец https://fcbotevdebelets.com/. Той бе избран за втория най-добър от публиката в категорията „Институционален сайт“. Отличените в същата категория са сайтовете на Община Генерал Тошево и на Българската асоциация на зъботехниците, заели съответно първо и трето място. Победители в същата категория, според гласовете на журито, са Община Генерал Тошево, Fine Acts и Софийската опера и балет. Журито класира интернет страницата на ФК Ботев Дебелец на четвърто място.
Церемонията по отличаването бе предавана онлайн в страницата на конкурса, а победителите бяха наградени със статуетка, създадена специално за конкурса от Емил Марков, и грамота. През 2020 г. в конкурса се включиха рекордните 145 участници в 9 катерогии. Подадени бяха над 7 000 гласа от публиката.
Общото мнение на журито е, че нивото тази година е най-високо в сравнение с предишните издания на конкурса.
Тази година конкурсът се проведе в усложнена обстановка, но беше важно да го направим, защото именно през последните месеци кризата и ограниченията доведоха до появата на огромен брой нови онлайн проекти. Всички те заслужаваха да получат видимост и оценка, което направи тазгодишното издание на Сайт на годината изключително интересно. Благодарим на всички участници, на нашето прекрасно жури и партньорите ни, които направиха възможно това да се случи. Дигиталният бранш отново показва, че не се спираме пред трудности, дерзаем и вървим напред. Браво на всички участници, на всички номинирани и победители, сподели Жюстин Томс, създател на “Сайт на годината”, цитиран от http://www.bgweb.bg. Томс е автор е на над 10 книги по темата. Дългогодишен преподавател в НБУ по дигитални комуникации и онлайн присъствие.
Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България. Искаме да покажем стойностни проекти в различни области, да промотираме работата на талантливи български дизайнери и програмисти, казват организаторите.
Тази година носител на Специалната награда от конкурса стана проектът „Българска история“.


Ключови думи
ФК Ботев Дебелец Сайт на годината
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати