Сряда, 02 Дек 2020
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” ще търси първа домакинска победа срещу „Септември” (Симитли)

  07.11.2020 08:55
„Локомотив” ще търси първа домакинска победа срещу „Септември” (Симитли)

„Локомотив” е домакин на „Септември” (Симитли) в мач от XIII кръг на Втора лига. След успеха над „Янтра” в Габрово миналата седмица настроението в отбора е повишено, но и очакванията към футболистите също. Всички се надяват, че „Локо” най-сетне ще се поздрави с успех и пред своята публика. През новото първенство феновете на „железничарите” така и не са виждали нещо повече от равен. „Локомотив” има две победи в първенството, но и двете са навън.

Гостите от Симитли са в доста по-добри позиции във временното класиране. Те са на 7-мо място с 5 победи и 5 загуби. „Локомотив” е на 14-то с 1 победа, 4 равенства и 5 загуби. Трите точки от победата над „Витоша” бяха анулирани, след като „тигрите” се отказаха от участие в първенството.

На чужд терен играта обикновено е защитна и когато си добре в отбрана, можеш да разчиташ на няколко добри атаки, с които да спечелиш. На своя стадион обаче ти трябва да водиш играта, трябва да измисляш нещо градивно. Ние започнахме със защитата, затова победите ни са навън, но и успехите у дома няма да закъснеят, оптимист е треньорът Георги Иванов – Геша.

Мачът е от 14:30 на стадион „Локомотив”. Главен съдия е Димитър Буров, а помощници ще му бъдат Кирил Чакъров и Петър Рангелов.

Междувременно клубът представи и проекта си за календар за 2021 г., който ще бъде в продажба до края на ноември.


Ключови думи
Локомотив Септември Симитли