Понеделник, 03 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

С гостуване във Враца „Етър” влиза в серия от решаващи мачове

  02.11.2020 07:02
С гостуване във Враца „Етър” влиза в серия от решаващи мачове

„Етър” гостува на „Ботев” (Враца) в мач от поредния 11-и кръг на Първа лига. Двубоят е в понеделник от 18:00 ч. на стадион “Христо Ботев” и ще се играе без публика. Варненският рефер Драгомир Драганов ще ръководи срещата, асистенти са му Мартин Венев и Диян Вълков, а четвърти съдия е Васимир Маруан Ел-Хатиб . Съдийски наблюдател е Кирил Йорданов.
„Виолетовите” влизат в серия от решаващи мачове, в които всяка загуба може да се окаже вече фатална, тъй като е срещу преки конкуренти в класирането. До края на годината етърци гостуват на „Ботев” (Вр), „Славия” и „Черно море” и приемат „Арда”, „Царско село” и „Монтана”.
Нападателят Иван Петков е възстановен и вече поднови тренировки, на линия пълноценно е и бранителят Христофор Хубчев. Под въпрос за предстоящия мач е Божидар Кацаров, но той вероятно ще е в групата за мача. Контузии продължават да лекуват Никола Колев, Пако Пуертас и Николас Фемиа.
„Ще гоним победата, нямаме друга алтернатива”, коментира преди тръгването старши треньорът на „виолетовите” Петко Петков, цитиран от www.etarvt.bg.


Ключови думи
Етър Враца
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати