Понеделник, 03 Oct 2022
            
Велико Търново Политика

Партията на Слави Трифонов откри офис във Велико Търново

  31.10.2020 15:41
Партията на Слави Трифонов откри офис във Велико Търново

Свой офис откри днес във Велико Търново партията на Слави Трифонов ``Има такъв народ``. За официалния старт дойдоха заместник- председателят на партията Тошко Йорданов и главният й секретар Виктория Василева.

Партията се ръководи от човек, който през годините е доказал, че е изключително принципен и който отстоява докрай това, с което се е захванал. Реализирането на въпросите от референдума ще допринесе за това гражданите да могат по-пряко да участват ввъ властта и във взимането на решения, мотивира включването си в партията областният й координатор за Велико Търново адвокат Момчил Иванов.

Над 320 са вече членовете на партията в областта. Сред тях са популярни общественици като бившият зам.-кмет на Велико Търново Иван Панайотов, гинекологът д-р Даниел Илиев и др. Според устава на партията, могат да бъдат подавани заявления и за симпатизанти.
``Има такъв народ`` е изградила структури в 8 от десетте общини в областта. Засега няма в Елена и Златарица. Лице на партията във Велико Търново е Борис Китанов – главен мениджър във фирма за телекомуникационни услуги, в Горна Оряховица е адвокат Даниела Димитрова, в Свищов – учителят и докторант в Стопанската академия Цветелин Борисов, в Павликени – ветеринарят Ивелин Иванов, в Полски Тръмбеш – общинският служител Силвия Николова, в Лясковец – Иван Иванов, който се занимава със собствен бизнес, в Стражица – Светослав Иванов, чийто бизнес е в сферата на дърводобива, в Сухиндол – Светослав Буланов, който работи в тамошната общинска администрация.  

От името на Слави Трифонов събралите се за откриването поздравиха Тошко Йорданов и Виктория Василева. Офиса на ``Има такъв народ``, който се намира на бул. ``България`` 22, освети отец Славчо. 


Ключови думи
Има такъв народ Момчил Иванов Слави Трифонов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати