Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Шестима „локомотивци” излизат на ринга в Дръжавното по бокс за юноши

  27.10.2020 11:59
Шестима „локомотивци” излизат на ринга в Дръжавното по бокс за юноши

Шестима състезатели на „Локомотив” ще участват в Държавното първенство по бокс за юноши, което ще се проведе от 27 до 31 октомври в Кърджали.

Виктор Костов, Йоан Стефанов, Николай Мирчев, Кристиян Ганчев, Стефан Стоев и Александър Димитров ще търсят добро представяне на ринга в следващите дни. Те са придружавани от пом. треньора в „Локомотив” Борислав Иванов. В първия ден мина кантарът и жребият и следобед са първите срещи, като четирима от горнооряховчани ще се качат на ринга, а двама ще почиват.

Виктор и Йоан вече имат опит и достатъчно техника, за да стигнат до медалите. Най-важното е обаче всички да направят добри мачове и да покажат, че са израснали в последните няколко месеца. Това си личи в тренировките и в спарингите, остава да го реализират и на ринга в Кърджали, коментира старши треньорът на боксьорите Захари Мутафчиев.

Шампионатът на юношите е предпоследен в боксовия календар за тази година. Остава само първенството за жени и девойки, което ще е след две седмици в Русе. Участие там ще вземат две състезателки на „Локомотив”.


Ключови думи
бокс Локомотив Държавно първенство за юноши
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати