Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър” гони първа победа за сезона срещу „Ботев” (Пд)

  19.10.2020 13:00
„Етър” гони първа победа за сезона срещу „Ботев” (Пд)

Първа победа за този сезон в първенството продължава да преследва „Етър” – този път при гостуването на „Ботев” в Пловдив. Мачът е днес от 20:15 ч. на стадиона в Коматево, главен съдия е Николай Йорданов от София.
„Виолетовите” спряха серията от загуби, като в последния мач завършиха 2:2 с ЦСКА-София, а дори изпуснаха победата в добавеното време. После в паузата на първенството гостуваха в контрола на ЦСКА-1948, като също завършиха 2:2.
Очакванията отново са за труден мач, но съперникът е в организационна и финансова криза и това носи надежди за успешен изход, ако “болярите” покажат силна игра. Старши треньорът Петко Петков вече разполага с по-голям избор от футболисти, но отново има и кадрови проблеми. Капитанът Яни Пехливанов е наказан за 1 мач, аржентинецът Николас Фамиа и нападателят Иван Михайлов имат леки травми. Защитникът Христофор Хубчев пък все още не е напълно готов за игра.
„Готвихме се доста сериозно през паузата и настроението е добро. Очаква ни поредният тежък мач, въпреки проблемите си, „Ботев” (Пд) има силен отбор. Но ние имаме своите шансове и отиваме да спечелим точки, които са ни крайно необходими”, коментира преди тръгването старши треньорът Петко Петков/ www.etarvt.bg.


Ключови думи
Етър Ботев Пд
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати