Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

Етърки биха с 4:0 в Пловдив, продължават без загуба

  11.10.2020 08:10
Етърки биха с 4:0 в Пловдив, продължават без загуба

Женският тим на „Етър” продължава победния си ход в първенството на „А” група, като в петия кръг надделя с 4:0 при гостуването си на „Енко” (Пловдив). По два гола за великотърновки отбелязаха Велизара Владимирова и Мирела Моева. Това бе четвъртата поредна победа на възпитаничките на треньора Валентин Витанов.
Мачът премина при пълен превес на „болярките”, които нанизаха по два гола през двете полувремена. Първо Велизара Владимирова пое топката в наказателното поле и се разписа за 0:1, след като вече бе направила два пропуска. До почивката след един от типичните си пробиви Мирела Моева покачи на 0:2.
Картината през втората част не се промени. Отново Владимирова в 62-ата минута овладя топката и стреля за 0:3, а след пробив крилото Мирела Моева вкара и четвъртия гол. “Болярките” изпуснаха още няколко възможности за гол.
Така етърки продължават да държат третото място с 4 победи и едно реми и актив от 13 точки с внушителната голова разлика 22:3, като пред тях са НСА и „Локо” (Пд) с пълен актив от по 15 точки. В следващия си мач великотърновки приемат „Пълдин” (Пловдив) в събота, 17 октомври./ www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Велизара Владимирова Мирела Моева Валентин Витанов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати