Събота, 13 Мар 2021
            
Горна Оряховица Общество

На среща с Димитър Николов младежи поискаха помещение за клуб в Правда

  08.10.2020 19:13
На среща с Димитър Николов младежи поискаха помещение за клуб в Правда

Желанието да имат помещение, в което да се събират, споделиха млади хора от Правда. Това стана в рамките на изнесена приемна на председателя на Общинския съвет Димитър Николов, проведена днес в горнооряховското село. Заедно с Николов бяха колегите му съветници Григор Минков и Добрин Дериджиян, както и кметът на Правда Венета Василева.  
Това, което Община Горна Оряховица е направила за възрастните хора в административния център и в съставните селища, следва да направи и за младите. Във второ поредно населено място, което посещавам в рамките на поредицата ми от изнесени приемни, бе повдигната темата за младежки клуб. Според кмета Венета Василева, подходящо за целта място е някогашният офис на бившата Спестовна каса. Помещението е общинско и му трябва съвсем малко, за да отговори на очакванията на младите. От своя страна те обещаха да се грижат за него с ръката на добри стопани, коментира Николов.

Председателят на Общинския съвет не скри удовлетворението си, че успя да занесе добра новина на живеещите на ул. ``Шипка`` в Правда.

Кметът инж. Добромир Добрев пое ангажимент да реши проблема с асфалта по улицата. Поставен е с неподходящ наклон, убедихме се с колегите Григор Минков и Добрин Дериджиян. При дъжд водата влиза в домовете ни, сподели ни възрастна двойка. Тя се грижи за дъщеря си, която е с увредено зрение. На този етап ги уважих със скромен подарък, но със сигурност скоро ще ги посетя отново, за да се запозная със случая в дълбочина, разказа Николов.

Димитър Николов ще обобщи поредицата от срещи с жители на населените места в общината и ще внесе информацията за актуалните теми и проблеми на следващото заседание на Общинския съвет. Тя е част от плана за работа на местния парламент в Горна Оряховица.


Ключови думи
Правда Димитър Николов Венета Василева Григор Минков Добрин Дериджиян
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати