Събота, 31 Oct 2020
            
Велико Търново Светски

Състезание по танци „Make it Dance“ организираха от Градския ученически парламент във Велико Търново

  06.10.2020 09:24
Състезание по танци „Make it Dance“ организираха от Градския ученически парламент във Велико Търново

За трета поредна година младежите от Градския ученически парламент във Велико Търново организираха танцово състезание на сцената на „Арт лято“ на паметника „Асеневци“.
Отбори от по трима участника се състезаваха в три кръга. В първи кръг отборите теглиха по една песен, на която трябваше да имитират движенията от популярната игра „Just dance”. Втори кръг беше предназначен за измисляне на хореография по популярна песен. В последния кръг отборите трябваше да пресъздадат предварително избрана танцова хореография, състояща се от четири осмици.
Специално жури в състав Виктория Гърдева от The Center, Валентина Караиванова от ТС „Динамик“ и Борислав Иванов от Un Besso, оценяваше всички отбори. Победители станаха „Коронките“, които достойно пресъздадоха магията на танца.
През последните години в това мероприятие се включиха много млади хора, за които танцът е начин на живот. Радваме се, че успяваме да запленим още повече младежи да се забавляват“, сподели председателят на Градския ученически парламент Йоана Якова.


Ключови думи
Градски ученически парламент Make it dance
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати