Сряда, 28 Сеп 2022
            
Спорт

Сребро и бронз за СКБ „Етър-Виктори 2011” от Държавните шампионати за юноши и кадети в Сливен

  29.09.2020 15:43
Сребро и бронз за СКБ „Етър-Виктори 2011” от Държавните шампионати за юноши и кадети в Сливен

Два сребърни медала завоюваха борците от великотърновския спортен клуб „Етър-Виктори 2011” на Държавния лично-отборен шампионат за юноши в Сливен 25-27 септември. Денислав Динев зае второ място след 3 срещи в категория до 61 кг, а Никола Викторов отново е вицешампион при юношите в категория до 53 кг.
„Борих се 5 срещи, от които в две победих с технически туш”, разказа състезателят по борба Никола Викторов. „Състезанието беше много трудно за мен, защото освен срещу противниците ми на тепиха, се борих и със съдийския апарат”, допълни Никола.
В Топ 10 при юношите се наредиха още двама състезатели на Клуба - Владислав Димитров и Йордан Касабов.
Като кошмарно определи състезанието треньорът и председател на СКБ „Етър-Виктори 2011” Николай Викторов заради неправилното на моменти съдийско отсъждане. За радост на Клуба по борба, в добра форама след едногодишно отсъствие поради контузия се завърна Марин Маринов. Той стана трети на ДЛОШ за кадети в Сливен на 12 септември.
За СКБ „Етър-Виктори 2011” двете състезания в Сливен за кадети и юноши са първите след пандемията от COVID 19, посочиха от треньорския състав.


Ключови думи
Етър-Виктори 2011 борба Николай Викторов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати