Сряда, 28 Сеп 2022
            
Спорт

„Локо” взе първата си победа в новия сезон на Втора лига срещу Бистришките тигри

  26.09.2020 20:10
„Локо” взе първата си победа в новия сезон на Втора лига срещу Бистришките тигри

След две седмици скандали и напускания на ръководство, треньор и футболисти, „Локомотив” стигна до първата си победа в новото първенство на Втора лига. „Железничарите” се наложиха над не по-малко закъсалите Бистришки тигри в VIII кръг на шампионата. Единственият гол в срещата падна от дузпа, отсъдена в самия край на мача и реализирана от Владислав Мирчев.

Домакините също не са в добра кондиция и са с нов треньор – Костадин Ангелов, който дебютира срещу горнооряховския  „Локомотив” със седем юноши в групата за мача. „Локо”, който се раздели със старши треньора Милчо Сирмов и пет футболисти тази седмица, официално се представя от Марин Байчев.

След осмия кръг „Локо” вече не е в групата на чакащите първа победа, където остават „Нефтохимик” и „Созопол”. С 5 точки в актива горнооряховчани вече са близо до средната зона, където пет отбора са на една точка разлика.

Осмият кръг донесе промяна и в челото на временното класиране. Директният сблъсък между лидерите „Локо” София и „Краиана” бе спечел от футболистите от Ерден и те оглавиха таблицата с по-добра голова разлика от столичните железничари.

"Локомотив" започна в състав: Християн Христов, Тодор Таушанов, Петко Цанков, Виктор Митев, Кристиян Райчев, Иван Иванов, Петър Чалъков, Джунейт Яшар, Янислав Цачев, Александър Стефанов, Владислав Мирчев.


Ключови думи
Локомотив Витоша Бистрица Владислав Мирчев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати