Сряда, 17 Мар 2021
            
Общество

Учебната година започна и в единствената общинска професионална гимназия в Горна Оряховица

  15.09.2020 13:49
Учебната година започна и в единствената общинска професионална гимназия в Горна Оряховица

С тържество, съобразено с противоепидемичните мерки, започна новата учебна година в ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров“. Момчетата и момичетата и техните учители се събраха в двора на единствената общинска професионална гимназия в Горна Оряховица, за да си пожелаят успешен старт и още по-успешна година.
Учениците и екипа поздрави председателят на Общинския съвет Димитър Николов. Николов заръча на възпитаниците на гимназията да трупат знания и умения, защото те ще им дават сила и увереност в утрешния ден. Чрез поздравителен адрес в гимназията получиха поздравление и от кмета на общината инж. Добромир Добрев.  
Към гимназистите се обърна и директорът на ПГХТ Катя Велкова. Знайте, че ви очакват много труд и нови предизвикателства. Пожелавам ви успехи. Осмокласниците от днес сте в голямото семейство на нашата гимназия, надявам се да се наредите сред всички онези преди вас, които разнасят славата й в страната и по света. Пожелавам ви търпеливо, достойно и с любов да извървите пътя на обучението си. Нека името на патрона на нашето училище ви вдъхновява, учи и закриля, а силата на знанието да ви води напред и нагоре, каза Велкова.
Минути по-късно двамата с Димитър Николов отдадоха почит на патрона на училището. 


Ключови думи
ПГХТ "Проф. д-р Асен Златаров" Катя Велкова Димитър Николов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати