Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

„Феми” пуска детски маски за първия учебен ден

  10.09.2020 11:26
„Феми” пуска детски маски за първия учебен ден

Горнооряховският производител на бельо и бански костюми „Феми” пуска серия от детски маски в навечерието на първия учебен ден. Фирмата беше една от първите, която започна да произвежда маски за многократна употреба още в началото на коронакризата през март, като основно е ориентирана към регионалния пазар.

Детските маски са по-малки като размер и отвътре задължително са с памучна материя, за да са удобни за децата. Предлагат се три варианта – изработени изцяло от антибактериален памук, памук с полиамид и от плексиглас. Всички материи, с които работи фирмата са с Екостандарт 100 – подходящи за допир до тялото. Маските са в комплекти от 3 и 5 бр. и са на преференциални цени. Вече са налични във фирмения магазин и в онлайн магазина на "Феми".

Лятото на 2020 г. не беше леко за „Феми”, чийто бизнес до голяма степен е свързан с почивния сезон. Слабият сезон по морето, при който някои магазини въобще не отвориха, се отрази и на производството на бански. Въпреки това фирмата продължава да развива това свое направление и вече е готова с колекцията за следващата година. Преди няколко дни бе направена и фотосесията за новия каталог. Снимките по традиция се правят в базата на „Извора 2” в Арбанаси. Фотограф отново е Пламен Иванов, а модел е Илиян Кънчев.

При мъжете винаги се търсят по-класически модели, като акцентите са в ярките кантове, платки и комбинация от няколко цвята. Шортите продължават да бъдат предпочитани за почивки, а класическите бански все повече остават за занимаващите се с плувни спортове. Независимо че кризата се отрази и на някои от нашите контрагенти, ние продължаваме да работим с най-качествените италиански платове. Поддържаме същите високи стандарти, както досега, и се надяваме, че ни очаква един по-добър сезон, коментира управителят на „Феми” Милена Тончева.


Ключови думи
Феми детски маски бански Извора 2
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати